tisdag 28 oktober 2008

Tisdagstema - grå















Den här bilden får representera dagens tema. Sonens numera gråa ögon som tittar helt lugnt fast han har en grå CPAP-mask i näsan som liknar på en liten grå elefantsnabel.

Bilden är tagen i september i fjol då en av hans större operationer gjordes, dom stelopererade hans diafragma (pga diafragmaförlamningen), satte in en gastrostomi på magen och tuber i öronen. Han var 1 dygn på IVA, men kom sen fort ner till hjärtavdelningen. Bilden är från IVA.

Sen dess har han blivit opererad ytterligare 3 gånger, och sövd utöver det 2 gånger. Vår lille kämpe!

8 kommentarer:

Kerstin sa...

Lille stackare. Vad en del barn tvingas gå igenom. Fin bild med vackra ögon.
Håller tummarna för den lille.

Mia sa...

Kerstin: Tack! Han kämpar med relativt gott humör igenom det mesta som hittills hänt. Tack också för tumhållningar, det kan han behöva!

Anonym sa...

Vilka otroligt vackra ögon! De är så speciella och starka våra barn, det finns inte ord för att beskriva dem! En del som man inte ens känner får märkligt nog en liten egen plats i hjärtat och i tanken.

Mia sa...

Ingrid: Tack för dina snälla ord! Moa har också en sån där speciell klar blick som går rätt igenom alla murar. En blick som säger att dom vet mer än vi...

Anonym sa...

Vilken kämpe han är, eran fina lilla kille!

Mia sa...

Tina: Tack, vad snällt! Hoppas du vinner matbloggspriset förresten!

Anonym sa...

Vilken fin liten kille ni har. Tittade igenom "1½år i bilder" och blev rörd till tårar. Vad mycket minnen det väcker i en själv.

Mia sa...

Mikaela: Tack! Jo, det är en hel del som vi gått igenom precis som många andra hjärtebarnsfamiljer. Hoppas du inte blev alltför ledsen.

Kram!