torsdag 30 oktober 2008

Att stå eller inte stå

Idag har vi varit och provat ett ståstöd igen hos sonens fysioterapeut. Det gick lika dåligt idag som förra veckan, då han provade stödet för första gången. Han bara försöker vrida sig ur det, vill inte stödja på fötterna, gallskriker och gråter tills vi tar honom ur det. Det är likadant när vi försöker ha honom att stå överhuvudtaget, han gråter och vill bara sitta ned.

Jag har hela tiden påpekat att jag tror att det gör ont på honom att stå. Vi har ändå försökt med lite ståträning, men utan framgång. Nu skrev hon i alla fall ett utlåtande till ortopeden om att kontrollera sonens höfter som hon tycker glappar när han försöker stå upp.

Känner mig tyvärr lite pessimistisk och ser framför mig nåt nytt ingrepp som involverar höfterna. Det räcker med ryggoperationen om några månader...

3 kommentarer:

Den efterlängtade trean sa...

Förstår du tänker så...att det ska innebära ett nytt ingrep :(. Jag hoppas verkligen det inte är så! Han har inte haft ngn gåstol heller? Inte för att jag är en förespråkare av sådana men kan inte det vara ngt annars? *kram*

Mikaela sa...

Skickar lite styrkekramar...

Imsavimsa sa...

Trean: Vi har en gåstol som han gillar, men där putar han med rumpan och sitter i grenen så det blir inte samma sak som sätta tyngden på benen. Kram!

Mikaela: Tack!