onsdag 11 mars 2009

Gazellen är ok!
Onsdagar är terapidagar, både fysioterapi och kommunikationsträning står på schemat då. Idag när fysioterapeuten kom hem till oss provade vi Victors nya kompis, Gazellen, vi var alla förberedda på gråt och tandagnisslan. Men det gick väldigt bra, vi monterade dit bordet och satte dit klossar innan vi tippade upp honom i rätt ställning.

Han var jätteduktig och lekte helt nöjt i ca 15 minuter, sen var det dags att ta paus. Victor ska fr.o.m. idag stå helst 30 minuter per dag i ståställningen. Jag tror att det faktiskt kommer att gå bra, han kanske inte orkar en halvtimme med en gång, men säkert går det med efter några gånger.

3 kommentarer:

Freja sa...

heja heja!! Vad roligt det måste vara att se sina leksaker från en annan vinkel!

cpmamman sa...

Heja Victor! Ser riktigt snyggt ut. Man kanske ska flirta till sig en gazze hir också :) Står dom utan ståskal alltså?

Imsavimsa sa...

Freja: Tack för hejningarna! Han ser ju vad man gör i köket mycket bättre nu.

CPmamman: Visst ser det bra ut! Den tar stor plats här hemma men kan rekommenderas! Idag har vi bakat med Gazellen och det gick så bra. Han orkade en halvtimme fast lite gnälligt var det, men inga tårar! Inget ståskal, utan stöd under foten, mot knäna, i grenen, bakom rumpan och så kardborreband så att allt hålls på plats.

Han har en tendens att slira åt vänster så man får räta upp honom med jämna mellanrum. Sen är det si och så med hur han står på fötterna, men jag ska väl lära mig att justera alla 50 rattar snart.