fredag 20 februari 2009

Äntligen gipsfria!Hälsningar från ett kallt och vintrigt Helsingfors. Igår togs gipset äntligen bort! Själva gipsborttagningen var inte så rolig för Victor men det gjorde inte ont, det lät bara väldigt mycket.Efter det sattes korsetten på och det funkar riktigt bra, vi passade på att gå till hjärtmottagningen för att sätta på 24 h-EKG (Holter) igår som fick sitta på under korsetten innan vi blev utskrivna.Igår kväll när han varit i korsetten några timmar så provade vi att ha honom att sitta upp för första gången på drygt 5 veckor, men han trillade omkull som en kägla. Men efter en timmes sitt-träning och uppallning med kuddar så satt han riktigt stadigt och kunde äntligen leka med sina leksaker, nåt som han inte gjort sen gipset kom på.Humöret har varit mest uppåt, man märker att han direkt är nöjdare utan gipset (och vi med :)). Tyvärr passade tarmarna på att krångla så han har varit på halvfasta (vatten och fruktpuré) igår och idag. Nu har vi sakta börjat ge honom mat och sondmjölk igen, hoppas att det reder upp sig tills vi kommer hem.

Huvudsaken är ju att gipset är borta, och det känns obeskrivligt skönt!

9 kommentarer:

Heléne Björklund sa...

Vilken hjälte!

CPMAMMAN sa...

Heja Krigarn! Äntligen får du vara fri och busig som barn ska va.

Tänker på er. Hoppas som sagt att ni får skön miniweekend och ny energi.

Anonym sa...

Ååååh vad skönt!!

Många kramar, Sofia

anna sa...

Vad skönt att allt gått bra. Vad duktig han varit och ni alla såklart.
Känner igen sjukhuset på bilden ;-)
Kram

Elisabeth sa...

Kan verkligen förstå att det är bra mycket skönare får både honom och er nu när gipset är väck :D

Heja er för att ni orkade igenom.

Ingrid sa...

Lilla Gubben, Äntligen! Hoppas allt får vara bra nu!

Anonym sa...

Gipset sågades väl upp, ett mkt irriterande ljud ... Men nu e de gjort ! Fixar sonen det nu eller ska de gipsas igen om en tid ??? Nena

Imsavimsa sa...

Tack för alla fina kommentarer vi fått när vi varit i Helsingfors! Det är helt underbart att vara utan gips!!!

Tyvärr blev det inte så mycket av minisemestern då storebror blev dålig o Victor med så det blev att vi var på hotellrummet mest, men huvudsaken var ju att vi fick vara tillsammans.

Lena sa...

Vad härligt det ser ut för honom!