torsdag 1 januari 2009

Nyårsafton nr 1Kom på att vi firade egentligen Victors första riktiga nyår igår, eftersom han var på sjukhuset förra året. Han var nöjd hela kvällen och kom med oss ut och tittade nyfiket på alla raketerna vid tolvslaget, sen var han vaken ända till kl. 01.30!

6 kommentarer:

Den efterlängtade trean sa...

Duktig kille!!! Aron sov sig igenom raketerna han m itt i centrala hfors :D.

Prinsmamman sa...

Du har en utmärkelse att hämta hos mig! Kram

Imsavimsa sa...

Trean: Men så är ju Victor en kvällskille som gillar sovmorgnar, det underlättade :)

Prinsmamman: Tack, det var snällt! *kram*

Alla4 sa...

Hej
tack för alla "komentarer" på vår blogg! Du frågade vid ett tilfälle varför Alice inte har knapp...men det har hon. Funderade länge varför du trode hon hade pegg innan jag kom på. Anledningen till att det alltid tittar fram en slang på Alice är att hon går på matdropp dyngnet runt för tillfället. Till februari mars har dom pratat om att det måste puttra på. Måste gå upp i vikt stumpan, på fredag är hon ett år och ännu inte över fem kilo sträcket...men nära!
Kram

Ullet sa...

Vi firade förra nyåret på sjukhus pga ms-skov hos storsonen, i år firade vi i stugan. Härligt! Jag kom in hit via Aff, läste på flerhandikapp, har en nioåring m grava funktionshinder o en tonåring m MS. :) Ha det så gott!

Imsavimsa sa...

Alla4: Vet hur det känns med viktnoja, skrev just att vi äntligen är över 9 kilo. Men det är känns ju mycket jämfört med er lilla sessa. Victor vägde 4120 g när han föddes så det har tagit honom nästan två år att dubbla sin vikt. Kram! PS. Victor har en favvodoktor som kommer hit en gång i månaden från Jkpg, ni har antagligen träffat honom (initialerna är NS).

Ullet: Vad roligt att du hittade hit! Visst är det skönt att slippa vara på sjukhuset. Vi njuter av friheten som varat just precis ett år med undantag för en natt. Ska ju iofs in på op om mindre än två veckor men hoppas på att det inte blir långvarigt.