onsdag 21 januari 2009

Livet på avd K8 (lite kort)Tusen tack för alla stöttande kommentarer och tips till vår lilla gipsgubbe!

Victor fick komma ner från IVA till avdelningen igår kl. 14.00. Eftermiddagen gick ganska bra och han behövde inget extra morfin förutom det han får i droppet. Mot kvällen piggnade han i och var inte så dimmig längre och såg t.o.m. på film en liten stund.

Natten var sisådär, han fick extra morfin kl. 23.00 och sov bättre efter det. Vaknade vid 8-tiden och var rätt nöjd. Han verkar ha mer obekvämt än ont, men det är ju rätt svårt att veta skillnaden. Men en sak är klar, han hatar alla sköterskor...så fort dom öppnar dörren börjar han gråta. För att inte tala om när dom måste göra nåt, som ge medicin eller ändra läge, då gallskriker han och försöker slå undan deras händer.

Men det ordnar sig nog bara han och vi vänjer oss vid gipset, så kan vi sköta honom mer själva (på så sätt får Victor några sköterskebesök mindre per dag). I morgon ska han kanske få vara lite mer upprätt i sängen, nu ligger han bara på rygg eller på sidan.

5 kommentarer:

Ingrid sa...

Blås den lille vackre på pannan från Moa och oss! Har tänkt så mycket på er de här dagarna! Skönt att det går ok så här långt!

Masarinmamman sa...

Vilken kämpe ni har och vilka hjältar ni är! Så skönt att läsa att allt ser ut att ha gått i rätt riktning.

Hoppas ni snart får hem er fina lilla kille!

Kramkram

Anonym sa...

Håller tummarna att det ff går som planerat för er!/ treans mamma ( oninloggad..)

Lena sa...

Vilken duktig kille du har!
Han är allt en riktig kämpe.
Många styrkekramar kommer här från Lena med tjejerna.

Imsavimsa sa...

Tack allihop! Jag har inte hunnit komma åt nån dator på länge så därför det har blivit dåligt med kommentarsvar och nya inlägg. Jag ska försöka bättra mig lite nu när gossen är piggare. Kram Mia