onsdag 14 januari 2009

Dag 1 avklarad

Flygresan gick fin-fint (jämfört med förra) och vi kom i tid till Barnkliniken. Dagens program har bestått av bl.a. följande:

Blodprovstagning i öppenmottagningens lab, där vi väntade bland sjuka barn i ca 30 minuter. Vad Victor tyckte om blodprov = hemskt.

Efter det mätning av sonen inför korsetten som ska på direkt efter operationen på måndag. Vad Victor tyckte om mätning = inte kul.

Sen iväg till thorax- och skoliosröntgen. Vad Victor tyckte om röntgen = inte kul.

Direkt efter röntgen in på hjärtmottagningen för hjärtultraljud. Vad Victor tyckte om hjärtultra = verkligen inte kul.

Sen fick han äntligen sova en stund, och direkt när han vaknade var det dags för tvättning och kisspåsepålimning. Vad Victor tyckte om tvättning och kisspåsepålimning = inte kul.

Efter 30 minuter hade vi fångst i kisspåsen. Vad Victor tyckte om kisspåseborttagning = verkligen inte kul.

Han delade rum hela dagen (dom stunder vi var där) med en nyopererad liten kille (ca 3 år?) som gjort skoliosoperation. Lillkillen grät och skrek hela tiden. Vad Victor tycker om när andra barn gråter = inte kul = Victor gråter lika mycket som den som gråter.

Sen fick vi lämna avdelningen för dagen och checka in på hotellet = skönt tyckte både Victor och jag. I morgon ska bl.a. ryggen fotograferas och vi ska träffa kirurgen och anestesiläkaren, det var osäkert om det bli nåt SEP-test.

5 kommentarer:

Mikaela sa...

Vilken pärs! Skickar över lite styrka och ork...

Carina sa...

Vilken hemsk dag! Vi tänker mycket på Er och hoppas att allt går bra för Victor! Hoppas ni får en bra helg tillsammans hela familjen.

Styrkekramar i massor från Emme och mig!

Prinsmamman sa...

Fy vad jobbigt för er!! Lille Victor, tänk vad han måste utstå mycket =(
Du är verkligen stark och han har tur som har dig som mamma!!
Massa kramar till er!

Ingrid sa...

Stackars liten Viktor! Stackars Mamma! Tänker på er!

Imsavimsa sa...

Om gårdagen var en pärs för Victor så var idag en pärs för mamma...skriver ett inlägg om det snart. Tack snälla för styrkekramar & omtanke, det behövs just nu. Kram Mia