fredag 26 september 2008

Barnkliniken, resa nr 8På söndag åker vi igen till Barnkliniken i Helsingfors. Det är vår åttonde resa dit sen lillebror föddes för ungefär 18 månader sen. Vi åker den långa vägen med bil och båt eftersom det inte är något akut, restiden är 5,5 h med båt (ombord på Östersjöns o-hetaste dansgolv) + 2 h med bil enkel väg.

Vi ska nu till en helt ny avdelning för oss: ortopedi- och traumatologiavdelningen K8. På måndag morgon kl. 10.40 ska lillebror sövas för sjunde gången och undersökas inför den kommande ryggoperationen.

På listan står magnetröntgen av rygg och huvud samt syn- och hörselundersökning (som inte blev gjord sist han var sövd) . Dom ska för första gången inte skära i lillebror utan "bara" söva honom. Vi ska också få träffa en neurolog för en utvecklingsutvärdering medan vi är där.

Håll tumme eller två för att undersökningarna ska gå utan större problem, och att vi snabbt får åka hem igen.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Här hålls det tummar! Hoppas ni får komma snabbt hem igen och få bra utredning där med.
Jag håller en extra tumme för att det inte ska börja blåsa ännu mer också. Så roligt är det ju inte att åka färja precis. att det dessutom måste vara storm! /treans mamma

Imsavimsa sa...

Trean: Tackar för tumhållningar. Tyvärr ska det storma ordentligt i morgon och sen lugna sig, men det brukar inte gunga lika hemskt på Skiftet som på Ålands hav. Men vi har hytt så där kan vi ligga o slappa.

Kram!

Prinsmamman sa...

Hoppas resan gått bra för er. Vi håller alla tummar vi kan för er. Elliot gjorde en magnetröntgen före hjärtoperationen och den var en baggis för honom eftersom han inte var sövd så länge eller så hårt. Tänker på er!!

Kram