tisdag 22 april 2008

Förebilder

Flera av de bloggar jag oftast läser har blivit som förebilder för mig. Dom bloggarna skrivs av föräldrar till barn med olika syndrom. Jag brukar börja med Heja Abbe, en blogg som handlar om Abbe som har 22q11. Sen fortsätter jag med Masarinmamman, som skrivs av Masarinens mamma, Masarinen har Downs syndrom. Bloggar vidare och kollar vad Prince Vinces mamma skrivit och också Virans mamma på Söt och Snygg. Alla handlar om fantastiska föräldrar som jobbar hårt med att stimulera och uppmärksamma sina "vanliga ovanliga" barn.

Min yngsta son har sannolikt Noonans syndrom (en differentialdiagnos till 22q11), har inte hittat nån blogg ännu om barn med samma diagnos. Kanske jag är först på svenska?

2 kommentarer:

Abbes pappa sa...

Hej Imsa.

Välkommen till bloggosfären. Vad kul att du också har börjat. Ska bli spännande att följa dig och minstingen.

Vad stolt jag blir över att vara någons förebild. Tack!

Imsavimsa sa...

Abbes pappa: Tack för välkomnandet!

Ja, du och andra bloggföräldrar tycker jag verkligen gör stordåd för att visa att livet med ett "annorlunda" barn är ett helt normalt liv.

Jag får så mycket inspiration av er alla, dels för att jag blir extra stolt över min son. Dels för att jag får tips och råd så att jag kan aktivt jobba med olika metoder för att sporra sonens utveckling.