tisdag 11 maj 2010

Helsingforsdags igen!

Vi ska vara hela nästa vecka på habilitering på Habben i Helsingfors. Detta är något vi ser fram emot efter den lyckade vistelsen i fjol somras. Victor ska få samma egenskötare som då, så det känns tryggt med ett bekant ansikte för honom (och mig).

Vi ska igen få träffa samma neurolog och förhoppningsvis en foniater, Victor ska få träna med fysio-, ergo- och talterapeut flera sessioner per dag så det blir en intensiv träningsvecka. En eftermiddag ska vi också till Respecta och gjuta av Victors fötter för nya inlägg och prova ut nya ortopediska skor och sandaler.

Det ska bli intressant om han kommer att göra lika mycket framsteg som efter förra vistelsen, och det ska bli roligt att visa dom hur mycket Victor utvecklats sen sist.

Dom har lovat värmebölja i Helsingfors så jag ska packa med lite tunnare kläder (och kanske löparskorna), kanske man t.o.m. kan gå i t-shirt nån dag? Lite shopping, kusinbesök och fika på stan ska vi också hinna med då våra dagar på Habben slutar redan kl. 15.00.

8 kommentarer:

Peppe sa...

Välkomna!

Imsa sa...

Peppe: Tack! Tänkte försöka baxa in barnvagnen upp till Torrefazione, vet du om det funkar? På måndagkväll är jag bjuden på middag i Rödbergen. Ska försöka kika förbi Kaffa också så att jag har koll på bra kaffe i hufvudstaden. Hoppas förresten att ryktet om värmebölja stämmer!

Hannsu sa...

hoppas att ni får det trevligt och fint väder! Själva åker vi till Egypten den 22:a, UTAN BARN!

kram H

Masarinmamman sa...

Ha det så härligt i Helsingfors och hoppas att ni får en varm och fin vecka!

Imsa sa...

Hannsu: Vad lyxigt med resa utan barn! Kram!

Imsa sa...

Masarinmamman: Tack! Hoppas det samma för er på Mallorca!

Peppe sa...

Torrefazzione kan vara tight med barnvagn (å andra sidan är vår jättestor. Kanske vi ses på kaffa i Moko?

kram

Imsa sa...

Peppe: Då får jag testa något annat än Torre för min vagn är som en pansarvagn och väger massor. Kanske vi ses, det vore roligt! Kram!