torsdag 17 december 2009

Ståträning
Victor har hittat en ny favoritsysselsättning som samtidigt är ypperlig ståträning! Han har en gång stått hela 30 minuter där i hörnet och pysslat med dvd-fodral och muminfigurer utan att tröttna. Det bästa är när man kan baka in träningen i vanlig lek, då märker han inte att det är träning han håller på med!

Han har sina ortopediska skor på sig, annars står han och svajar så att fotknölarna nästan tar i golvet. På ryggen har han ett hemmabygge, en gammal marimekkoryggsäck som jag gjort om till pumpryggsäck.

Han har börjat gå bättre och bättre med stöd sen han börjat stå i hörnan, nu orkar han gå ett helt varv runt vårt soffbord helt på egen hand. Han behöver fortfarande hjälp med att komma upp på fötter, det är ännu för tungt för honom att ta sig upp till stående själv.

5 kommentarer:

kicki med 4 sa...

Cody har en väska som han fått låna från sjukhuset att ha sin mat i på ryggen. Den han fick nu senast är "isolerad" så att maten håller värmen bättre.
Men det var en smart lösning ni gjort, det gäller att vara uppfinigsrik om man skall få vardagen att funka.

Passar på att önska er alla en riktigt God Jul

Kram Kicki

åsa, Bollnäs sa...

Vilka framsteg!
God Jul!

Imsavimsa sa...

Kicki: Vi har också en specialväska med isolering som vi fått låna från sjukhuset, men den är så stor att Victor inte kan bära den på ryggen.

God Jul & Gott Nytt År!

Åsa: Tackar! God Jul & Gott Nytt År!

Hannsu sa...

härligt att se

kram

Imsavimsa sa...

Hannsu: Ja, jättehärligt! Det går så fort nu mitt i allt så vi hänger inte med. I lördags ställde han sig upp helt själv och nu kommer han upp på sin Bobbycar också utan hjälp! Kram & God Jul!