Hittade en helknasig matblogg idag: Kaffekokarkokboken. Bloggen skrivs av Katja Wulff som lagar all sin mat i sin kaffekokare!
Gå in och läs om den minst sagt annorlunda matlagningstekniken! Börja gärna från början och läs, då får man veta hur/varför hon började med kaffekokarmatlagning.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
7 kommentarer:
:-D
Jag hade den stora äran att få hälsa på Katja på matmässan, en kalasrolig tjej!
ha haaa, helt otroligt
Tina: Ja, den är så knasig bloggen så hon är säkert en rolig person. Men jag undrar om hon hört talas om mikrovågsugn...
Hannsu: Helknasigt, och ännu knasigare är väl att det finns fler än hon som lagar mat i sina kaffekokare och att hon ska komma ut med en kokbok :).
Kul tips, ska genast förmedla till studentdottern som bor i en pytteliten etta.
Madlar: Ja, fast kanske en mikro och mikrotåliga kärl ändå är att föredra. Koka rabarbersoppa tog tydligen 4 timmar i en kaffekokare...
nu ligger det lite microvågsugnstips uppe! :)
Katja: Vad kul att du hittade hit! Jag är en sån där konstig typ som inte äter socker så alla chokladtips får bli oprövade i mitt fall. Men salamichips låter jättegott, ska genast prova det!
Skicka en kommentar