tisdag 22 september 2009

Victor kör rullstol

9 kommentarer:

Jon sa...

jag svarade i mitt inlägg, nu när jag såg filmen så är han ju jätteduktig att köra själv. Men den såg stoooor ut.

Hannsu sa...

Ja den så alldeles för stor ut. Oscar har haft Panthera hela tiden och den funkar bra.

20" med körbåge är nog vad ni skulle behöva. Det är ju bra om han orkar köra det själv inomhus.

kram Hannaeqtficu

Imsavimsa sa...

Jon: Tack för ditt svar hos dig! Han är så fingerfärdig så därför har vi redan nu önskat oss rullstol, fast han bra kan åka i sulky. Den är jättestor den som vi fått låna, men han fixar det rätt bra ändå! Min magkänsla verkar annars vara rätt - en Panthera Bambino var det som vi önskat oss hela tiden.

Hannsu: Man tager vad man får, utbudet är inte så himla stort på vår lilla habilitering. Men mest för att prova på hur han hanterar en rullstol. Ska försöka få precis det ni båda rekommenderar en 20" m körbåge. Kram!

cpmamman sa...

Men guuuuuuuuuuud vad söt han är. Och fantastiskt duktig!

Jag vet inte riktig vad vi har för tum. Ska kika över och höra av mig igen!

Imsavimsa sa...

CPmamman: Ja, sötnosen kör som han aldrig gjort annat! Vi har nu iaf önskat oss en 20" Panthera Bambino från habiliteringen, väntar på att läkarna skriver en betalningsförbindelse så att dom kan beställa en egen stol åt Victor.

Den efterlängtade trean sa...

Åh vad duktig han är!!!!!! Ser sååå söt ut! Nya möjligheter öppnar sig för honom nu väl? Hoppas ni får en sån strl ni vill ha med sen!

Sofia sa...

Åh vad duktig han är!!

Mie sa...

Hej Imsa. Jag har inte örnkoll på vilken modell Neo kör. Han har två manuella stolar. En för inomhusbruk och en för utomhusbruk. Den för innebruk tror jag är Pantheras minsta eller näst minsta. Den är yttepyttig och bra mycket mindre än den jag ser på din bild. Vi har fått den justerad så att den har ett puttapåhandtag också. Den är liten och blå.

Uterullen är också Panthera - fast röd. Lite större modell än innerullen. Av naturliga skäl. Den har två hjul fram. Innerullen har ett. Uterullen har dessutom infällbara "stödben" om man vill köra över trotoarkanter etc - och det vill man ju ibland (ganska ofta). Dessa fäller man bara ut när man åker på platt mark. Innerullen har en fast båge bak med ett hjul på. Värdelös att åka över kanter med men ja ja.

Hoppas att ni får rätt rulle! Hans storlek skall inte vara några problem. Neo var lika liten. Lite längre kanske men inte tyngre..

Kram Mie

Imsavimsa sa...

Mie: Tack så mycket för informationen om Neos rullar, allt tyder att vi valt rätt då! En röd Panthera Bambino för både ute och inne, med körbåge.