fredag 18 september 2009

Rullstol

På måndag ska vi till habiliteringen och titta lite på olika rullstolar för att se om dom har någon som skulle passa Victors behov. Hittade så passande idag det här klippet hos Kjell och det var väl det häftigaste jag sett på länge.Uppdatering: Killen heter Aaron Fotheringham och föddes med ryggmärgsbråck.

9 kommentarer:

Anonym sa...

Ser ju nästan lite läskigt ut. Alla fall i början! :)

"Utmaningar" kanske inte lockar men du har en sådan hos mig.. :)

Elin sa...

Anonym är alltså Elin. Var lite snabb där.. :)

Imsavimsa sa...

Elin: Ja, man får hoppas att Victor tar det lite lugnare om han får en egen rulle. Tack för utmaningen - den var svår...:)

Prinsmamman sa...

Vilken kille! Men jag skulle inte vilja att Elliot provade på det.Vi kommer nog också att få prova på rullstol i samband med nästa operation nu i höst. Han orkar inte gå särskilt långt när vi är ute så vi vet inte hur framtiden kommer se ut efter alla operationer.
kram

Heléne Björklund sa...

One word. Jag har OCKSÅ utmanat dig - Gå in på min sida o kika. Kram Heléne

Imsavimsa sa...

Prinsmamman: Ja, det är ju tur att han har hjälm ;-). Vi hoppas att dom har några lätta varianter på habiliteringen, vi har önskat en Panthera som bara väger 8 kg. Men jag gissar att vi kanske får nöja oss med nån större variant...

När är nästa op? Hoppas den går bra och att fötterna bara blir bättre o bättre. Kram!

Imsavimsa sa...

Heléne: Tack, jag ska fundera. Fick samma av Elin och den är lite i svåraste laget för mig. Bara ett ord och så får man inte förklara varför. Jag älskar ju ord och använder gärna fler än man behöver. Kram!

Masarinmamman sa...

Filmen är underbar tycker jag. Den visar det inte finns hinder för vad barnen kan göra. Har man någon som tror på en. Ja, då kan man gå hur långt som helst.

Imsavimsa sa...

Masarinmamman: Jag tycker också att den är härlig! Föräldrar som vågar låta även funktionshindrade barn att prova på lite "farligheter" ger inspiration. Rart var det också när han hjälper en mindre kille i rullstol i skateparken. Kram!