torsdag 14 maj 2009

Lugn vårmånadJag har inte skrivit så mycket nu i maj, för det har varit en lugn månad hittills, sjukdomsmässigt iaf. Victor mår bra, har lite bekymmer med matmängderna men inget alarmerande. Han svettas kopiösa mängder och är marmorerad i huden, och det vet vi ju att sannolikt beror på hjärtsvikten. Saturationen låg på 99-100% sist vi kollade i Helsingfors i slutet på april, så vi vet också att han syresätter sig bra.

Vi njuter av våren och försöker vara ute så mycket som möjligt, Victor gillar att sitta i gräset och pyssla med att rycka upp blommor och blad. Vi har fått en tid för ryggkontroll i juni och före det ska vi få besked om hur vi ska göra med gammaglobulinbehandlingen. Men dom har på sjukhuset sagt att dom ringer oss, så vi väntar i lugn och ro och ser hur naturen omkring oss blir grön och fin igen.

4 kommentarer:

cpmamman sa...

Han är så söt. Vad fint han sitter! Har han alltid suttit sådär bra?

Imsavimsa sa...

CPmamman: Tack! Jo, han är ruskigt söt men ack så blek. Han lärde sig sitta vid 11 månader, men vi hade kuddar bakom honom jättelänge för han tog inte emot sig med händerna när han föll omkull. När han var 1 år och 4 månader lärde han sig rumphasa.

Heléne Björklund sa...

Härlig kille! Njut nu av den lugna tiden.

Imsavimsa sa...

Heléne: Tack! Vi njuter verkligen, det känns lite ovanligt bara att fått vara hemma en hel månad utan ett endaste sjukhusbesök.