måndag 20 april 2009

Kirurgen har ringt!

Idag ringde kirurgen från Helsingfors och meddelade att det fanns en sond av den modellen som Victor använder kvar i deras lager!

På onsdag flyger vi till Helsingfors för att skrivas in på avd K8 på Barnkliniken. På torsdag blir det sövning och insättning av ny sond med gastroskopi, och sen på fredag får vi flyga hem om allt går bra.

4 kommentarer:

cpmamman sa...

Och jag som tyckte att våran vecka blev kaotisk och fullbokad. Stort lycka till! Vad skönt att ni ändå fick komma så snabbt. Ska som vanligt skicka feel good tankar till herrn med familj.

Imsavimsa sa...

CPmamman: Ja, det blir ju väldigt omständligt när man bor så himla långt bort från närmaste universitetssjukhus. 10 timmar med båt+bil...eller 2 timmar med flyg inkl. transfer.

Det skulle gå att söva honom här hemma om han inte hade sitt hjärtfel, det är orsaken till att han inte sövs här.

Tack för omtanken!

Den efterlängtade trean sa...

Bra att den fanns i lager så ni slapp vänta så länge iaf. Trist att det måste göras igen bara...hoppas allt löper bra o ni är hemma sen enl planerna!
Vad gillar V att flyga då?
kram

Imsavimsa sa...

Trean: Tack! Victor gillar nog att flyga tror jag, han protesterar inte iaf.

Jag gillar definivt inte att flyga men flyger ändå. Att landa i Mariehamn är bland det värsta tycker jag. Alltid kastvindar och man kanar in på ett landningshjul...usch.