lördag 25 april 2009

Hemma igen!Nu är vi hemma igen efter vår "mini-semester" till Helsingfors. Allt gick bra med narkos och insättning av ny sond. Det enda som vi inte räknat med var en allergisk reaktion mot elektrodtejpen som gav hemska nässelutslag (urtikaria) och som gjorde att han måste få Atarax (antihistamin).
Victor skrevs ut från Barnkliniken redan på torsdag kväll, så vi fick en extra ledig dag i Helsingfors. Vi njöt av lång hotellfrukost, shoppade lite och passade på att frossa i sushi innan vi tog flyget hem på eftermiddagen.

7 kommentarer:

Hannsu sa...

Härligt!
Skönt att allt gått bra, han ser pigg ut.

kram

Honungspojkens mamma sa...

Vad skönt att operationen gick bra!

Tack för dina styrkekramar från andra sidan och tack snälla för bloggtipset om Elliot. (Jag hade faktiskt nyss hittat den sidan och läst om honom...)

Tänk att Victors kusin hade Lissencefali... Jag kanske återkommer med lite frågor om henne sen.

Du skrev så mycket klokt i din kommentar i min blogg: ”För det barnet ni fått vet inte om något annat liv än det han har. Han själv har ingen sorg utan sorgen är er.” De orden ska jag försöka ta fram ibland när allt känns svart.

Kram

Anna sa...

Vad bra att allt gick bra och skönt med lite mini semester också.

cpmamman sa...

Härligt att höra! Han ser pigg och fin ut. Hoppas han snart rattar gazellen igen.

Imsavimsa sa...

Hannsu: Han är faktiskt ganska pigg! Mager och blek, men pigg. Kram!

Honungspojkens mamma: Det var så lite så. Du får gärna maila mig med frågor angående kusinen på imsavimsa73@gmail.com.

Tack, vad snällt du skriver om min kommentar. Tankarna jag skrev har hjälpt mig att acceptera livet som det är och inte som jag skulle vilja att det var.

Anna: Ja, det har ju inte varit så mycket semester för oss så det var skönt.

CPmamman: Ähum...Gazellen har samlat damm den sista tiden. Vi har varit lite upptagna med annat, men det har skett framsteg ändå :)

madlar sa...

Tack för tipset om klädsida!

Imsavimsa sa...

Madlar: Har tidigare läst på bloggar om Frida Bard som sydde upp kläder och hade nåt som hette www.estellefashion.se men den länken funkar inte längre så jag vet inte om det gick så bra?

Hittade istället Fashion Freaks som har gratis mönster att sy själv efter: http://www.independentliving.org/fashionfreaks/monster.html