måndag 15 september 2008

Äntligen Tittut!Idag var det premiär för Tittut på Åland! Det blev 3 små barn med sina mammor på första träffen och det är vi verkligen nöjda över!

Vi sjöng teckensånger, pratade och fikade. Precis som i en vanlig föräldra-barn-grupp fast med våra härliga, men inte helt "vanliga" barn. Efter att alla barn utom lillebror hade gått hem, hade vi ett presstillfälle och då kom båda lokatidningarna med reportrar och fotografer.

Första träffen blev ungefär som jag hade tänkt mig före, och det känns väldigt bra att min dröm om ett eget Tittut att gå till blev verklighet! En av mammorna sa också att hon önskar att det funnits för flera år sen när hennes barn var mindre, så behovet verkar nog finnas av att träffa andra i samma situation.

Nu hoppas vi genom tidningsreportagen nå dom som hittills inte fått informationen om att vi finns, kanske dyker flera barn och föräldrar upp nästa gång för en trevlig stund tillsammans?

Här kan man läsa mera information om spädbarnshabiliteringen Tittut, vår inspirationskälla från Sverige.

3 kommentarer:

Sofia sa...

Vad roligt att det blev lyckat!vad duktig du är :).

Kram, Sofia

Imsavimsa sa...

Sofia: Ja, det var verkligen roligt att det kom flera barn än bara Victor (var lite nervös ett tag)! Tack för komplimangen också!

Det är ju egentligen tack vare att Victor finns som blev det Tittut på Åland. Förhoppningsvis blir det till nytta för flera små barn i framtiden.

Kram!

Hannsu sa...

Hej
Tack för dina inlägg hos mig, jag har faktiskt den DVD:n, har gjort en lite uppsats om sällsynta diagnoser (läser till socionom), jag Marfans är ju betydligt mer beforskat än larsens och bromsmedicin är på G, så det finns hopp.

Kram Hanna