måndag 18 augusti 2008

Hjärtebarnens utflyktTidigt i lördags morse var det dags att åka iväg på Hjärtebarnen på Ålands sommarutflykt. I bussen fanns två små med Fallots tetralogi, två små enkammarhjärtan, en liten med VSD, en liten med Ebsteins anomali och en lite större hjärttransplanterad. Plus många föräldrar och en brokig skara syskon. Allt som allt var det 12 vuxna och 19 barn som åkte från Åland för att spendera dagen på Eskilstuna Parken Zoo.

Väl framme efter båt- och bussresa så började det regna, och det växlade sen under dagen med sol och regn om vartannat. Parken Zoo var väl rätt ok, inte så mycket skyltar (lite svårt att orientera sig), många ovanliga djur (i bur...) och dessvärre obehagligt mycket getingar (tyvärr ej i bur).

Alla barn verkade hade väldigt roligt, både på zoo, i Fantomenland och i nöjesparken och dagen gick väldigt fort. Trötta och fulla av intryck var det dags att åka hem igen, returresan gick smidigt förutom att storebror blev åksjuk på båten (illamåendet kan också haft nåt att göra med mängden godis i magen...).

3 kommentarer:

tina sa...

Härligt med utflykt! Har du bunkrat med senap och apotekskräm nu? :) Om inte får du säga till så postar jag! Jag var i Finland i veckan och ramlade över svartbröd, vilken lycka. Har även köpt med mig ett paket malt hem. Nu du!

Imsavimsa sa...

Tina: Tyvärr hanns ingen bunkring med, men min mor kommer på besök till helgen så hon får "smuggla" senap och kräm ;-).

Jag har ett gammalt recept på svartbröd, kan maila det till dig om du vill. Har aldrig bakat det själv dock.

tina sa...

Ja tack, det får du jättegärna göra! :)
tinasnabelapickipickipunktse