onsdag 2 december 2009

Bokmingel!

Imorgon åker storebror och jag med båten till Stockholm för att vara med på utgivningsfesten för Christina Renlunds nya bok "Litet syskon", som storebror medverkar i. Jag ser fram emot att se den fina boken och att träffa Christina och Masarinmamman!

Vi ska också passa på att gå på öppet hus på Länscentret för habilitering, där en massa habiliteringsmänniskor presenterar sina verksamheter, bl.a. Tittut som inspirerade mig till att starta "Tittut på Åland".

Det ska bli skönt att åka iväg en hel dag bara storebror och jag på tumanhand, för det blir inte så ofta. Jag hoppas att vi också ska hinna med ett McDonald'sbesök och lite julshopping på BR innan vi tar båten hem igen på kvällen.

5 kommentarer:

sofia sa...

Vad mysigt att komma iväg bara ni!

Imsavimsa sa...

Sofia: Ja, jättemysigt! Det blir tyvärr alldeles för sällan som man är på tumanhand med storasyskonen. I våras var jag på dansteater i Sthlm med storasyster, det var också kul!

Prinsmamman sa...

Åh, vad kul det låter! Hoppas ni får det riktigt trevligt!
Kram

Imsavimsa sa...

Prinsmamman: Det var riktigt trevligt, en intensiv dag med många härliga möten! Det var fullsatt i salen och storebror var både stolt och nervös över att Christina skulle läsa upp hans citat.

Men före föreläsningen träffade jag Masarinmamman för första gången och fick en sån överväldigande känsla att jag började gråta. För hennes blogg var en av de första som jag läste och hennes ord om upplevelsen att få ett annorlunda barn har funnits där som ett stort stöd för mig.

Min timing var väl tyvärr inte den bästa för hon skulle just upp och läsa ur boken och då kommer jag och lipar. Det var också mysigt att träffa supersöta Masarin och hans bror Bombadill. Kram!

Masarinmamman sa...

Det var mysigt att träffa dig också. Jag blev också rörd. Väldigt härligt också med alla syskon som lyftes fram. Vi ses igen! Kram