söndag 4 oktober 2009

Utomhus

Efter att ha spenderat hela veckan inomhus med en febrig, snorig och hostig kille så trotsade vi det usla vädret och gav oss ut för att prova nya rullstolen utomhus.Den rullar lätt som vinden och vi provkörde på asfalt, grus och gräs utan problem!

8 kommentarer:

kicki med 4 sa...

Kul att ni hittat en rulle som funkar så bra för er.

Imsavimsa sa...

Kicki: Nu hoppas vi på en snöfri vinter bara. Vi fick idag en liten kudde och ekerskydd för armarna så nu är den komplett! Jag har inte provat att lasta in den i bilen ännu, men det borde nog gå bra. Kram!

Prinsmamman sa...

Heja Victor! =)
Vad duktig han är!! Kan han svänga med den? Jag fasar verkligen för hur det kommer bli efter Elliots fotoperationer i vinter. Troligtvis så kommer han väl gå på gipsen efter ett tag.
Kram

Imsavimsa sa...

Prinsmamman: Han svänger med den, men om det är dit han vill är jag inte helt 100 på. Han är också ganska bekväm av sig, efter att ha rullat en stund vill han att man ska köra honom. Inomhus går det mycket lättare, för det är plant underlag och ingen motvind.

Jag tror väl som du att Elliot kanske är "för rörlig" för en rullstol, men det skadar inte att försöka fast han kanske springer på gipsen ändå. Kram!

cpmamman sa...

Gud vad duktig han är! Helt otroligt. Jag är riktigt imponerad. Och snygg var den också.

Prinsmamman sa...

Ja, fast även om han är rörlig så måste vi ha något bra alternativ utomhus. Sulkyn är inte så bra med gipsen och han skulle bli jättearg om vi satte honom i den och vi kommer inte orka bära honom.

Blir det något Ågrenska?

Kram

Imsavimsa sa...

Prinsmamman: Ja, då rekommenderar jag den vi har för den är verkligen lättkörd och går lätt att få in i bilen och så.

Det blev inget Ågrenska tyvärr, vi blev inte antagna pga att dom tyckte han var för liten och hade oklar diagnos...jättetrist för vi hade sett fram emot att åka dit och träffa två familjer som vi bara haft kontakt med via mail.

Prinsmamman sa...

Nä, vad typiskt! Träffade S häromdagen och dom skulle ju dit.
Vi kom ju inte heller med för dom valde äldre barn i år :/
Hoppas ni kommer till "våra" trakter någon annan gång istället.
Kram