torsdag 27 augusti 2009

Habben i bilder


10 kommentarer:

Ingrid sa...

Så STOR han har blivit! ärligt att se!

Ingrid igen sa...

Härligt ska det stå och ingenting annat...

Anonym sa...

Oj vad mycket skoj Victor har fått vara med om på Habben, så kul att få se bilder!
Härligt med något som INTE innebär hemska undersökningar och provtagningar...

Kram Emme & Carina

Imsavimsa sa...

Ingrid: Och ännu större blev han i mina ögon när han fick och kunde göra såna saker han inte gjort hemma. Som ett "riktigt" dagisbarn!

Carina: Ja, det var mest leenden den här gången till skillnad från foton som jag tagit på Barnkliniken och liknande. Kram & tummisar!

Honungspojkens mamma sa...

Vilken liten pysselman han är!

Kram

Imsavimsa sa...

Honungspojkens mamma: Ja, stackarn som aldrig fått pyssla hemma förut ;-). Men han är så nöjd till sitt sätt så det har liksom inte behövts pyssel här hemma. Men nu har han lekt med play-doh varje dag en stund sen vi kom hem! Kram!

Mie sa...

Hej! Roligt att ni tittade in hos oss. Jag tycker att du gör helt rätt som står på dig angående elrullstolen. Om han skulle bli "lat" av en sådan? Njä, för helt plötsligt öppnade sig en helt ny värld. Han kan själv välja vart han skall "gå".

-"Vi ses sen" kan han säga och brummar iväg.

Eller

-"Jag kommer tillbaka..."

Han åker alltid bara där jag kan se honom. Men nu kan han själv åka i vattenpölar. Han kan själv stanna vid tidningsstället i affären och välja en Bamse. Han kan själv köra ut på gräsmattan eller på stigar och upptäcka saker utan att be mig. Faktiskt har han inte bett mig för han har liksom inte kommit på tanken att gå någon annanstans än där vi gått förut. Nu kan han helt själv komma på att han vill se och göra saker. Hela hans värld blev större. Han pratar om nya saker och tänker i nya banor. Det är väldigt mycket värt!

Imsavimsa sa...

Mie: Det har verkligen gett mig inspiration att läsa om hur bra det varit för Neo. Jag hoppas att jag har rätt i min önskan om en rulle, och att det skulle ge Victor mer frihet. Hoppas nu bara att vi får grönt ljus från habiliteringen!

Lowa sa...

Lycka till och hoppas ni får tillgång till rullstolen ni önskar. Det skulle säkert underlätta för er alla. Sköt om er!

Imsavimsa sa...

Lowa: Tack, det hoppas vi också!