torsdag 5 februari 2009

Blodprov hemma

Idag kom en av sköterskorna från barnavdelningen hem och tittade på området runt operationssåret och tog blodprov (CRP). Provtagningen gick över förväntan, men så var hon ett bekant ansikte för honom. Hon hade sina vardagskläder och var lugn och professionell, så det bidrog nog också till att det gick bra.

Det blev ett "babystick" i foten och blod i ett minirör, eftersom Victor varken har gått eller stått på sina fötter så är dom mjuka som små babyfötter. Han grät och var ledsen när han blev stucken, men blev inte apatisk efteråt och t.o.m. log lite åt henne när hon åkte härifrån.

Det känns skönt att det inte blev en traumatisk provtagning för en gångs skull!

4 kommentarer:

Grodansmamma sa...

Skönt att det gick bra! Du har en utmaning att hämta hos mig. Kram

Imsavimsa sa...

Grodansmamma: Tack för utmaningen, blir lite funderande över den eftersom jag inte har mappar utan alla foton i en enda alfabetisk radda :)

alla4 sa...

Skönt att det kan gå smidigt ibland, det behöver man!
Så härligt att se att allt är bra med er :) Förstår att det måste vara både kämpigt och bökigt ibland. Skönt att se er hemma igen. Tänker på er.
Skrattade när jag såg ditt inlägg på vår sida...Så trögt att man kan bli glad för infektioner mm men man vet ju att det kunde varit värre! Skönt att vi är fler i samma båt ;)
Kram
Kram

Imsavimsa sa...

Alla4: Visst är det skönt när det går bra! Roligt att kunna bjuda på ett skratt, det behöver man också när annat är tungt. Kram!