tisdag 3 februari 2009

Bättre nu

Sådärja, idag känns det mycket bättre för både gipsgubben och hans mor! Han har mer eller mindre accepterat igen att vara i gipset och varit mycket lugnare än föregående dagar. Även natten var hyfsat lugn då han vaknade med gnyenden istf gallskrik, fast fortfarande varannan timme.

Vi sitter framför favoritprogrammet "Nalle har ett stort blått hus", som vi spelade in från Bolibompa när storebror var liten, och bara myser. Idag kommer kommunikationsterapeuten hem till oss för att sjunga lite teckensånger och läsa lite nya böcker för Victor, hoppas han tycker att det blir rolig omväxling till mammas sällskap!

Uppdatering: Det tyckte han inte alls, för han bara grät och vinkade hejdå åt terapeuten, så hon fick snällt packa ihop sina grejer och åka hem. Vi ska prova igen när gipset är borta och se om det går bättre då...

2 kommentarer:

Anna sa...

OjdåStackars gipsgubben, men det är klart efter allt man går igenom kan man ju aldrig veta när någon kommer och tänker "vara dum" trots man har bok med sig.
Här sitter jag o gnölar över att jag är förkyld men man borde skämmas är man tänker på vad lilleman hos er går igenom.Kram

Imsavimsa sa...

Anna: Jag tror han blev mest ledsen för att han inte kunde leka med henne som vanligt. Dom brukar sitta på golvet och leka och han har alltid varit glad förut när hon kommmit. Kram!