onsdag 17 september 2008

1 ½ !

1½ år i bilder: Victors liv hittills. Bilder från min sida på "Your Noonan Connection"-nätverket.

1½ year in pictures: Victor's life so far. Pictures from my page at the "Your Noonan Connection" network.

10 kommentarer:

Hannsu sa...

Lilla gubben, men vad söt han är!
kram Hanna med Oscar

Prinsmamman sa...

Det är så kul att se dom här bilderna för jag minns ju er otroligt jobbiga sjukhusresa som vi följde dagligen på Aff.

Det som slår mig mest är hur lika dina fotoalbum är mina :)
Sjukhusbilderna naturligtvis, hjälpmedlen från habiliteringen, ugglebodyn med omlottknäppning ( som var ett måste efter hjärtoperationen, det lärde jag mig på Aff).
Enda skillnaden är att mina foton föreställer en knubbigare kille med längre hår som om 10 dagar blir 17 månader. Likheten är att jag är 30+, gift, har 3 barn och kallas Mia (!)
Vi kanske borde träffas någon gång...;)

Imsavimsa sa...

Hanna: Tack, det tycker jag med ;-)!

Imsavimsa sa...

Prinsmamman: Ja, men visst är det skönt att känna igen sig. Att man inte är den enda som har albumet fullt av sjukhusbilder. Sen verkar vi ju har ännu mer gemensamt, som namn, antal barn och ålder.

Vi borde absolut träffas! Synd bara att det är så långt från Åland till "bästkusten". Jag skulle också vilja träffa Sofia och Edwin som du också känner.

Vi får klura på det så kanske det blir av? Vi har bekanta i Gbg som vi kan bo hos. Kanske vi kommer iväg på en bilsemester nästa sommar?

Hoppas Elliots mage har lugnat ner sig!

Kram Mia

Anonym sa...

Underbara bilder! Tack för att vi får se dem. IV

Imsavimsa sa...

Isela: Tack, jag delar gärna med mig av hur det senaste 18 månaderna har varit för oss.

/Mia

Freja sa...

åhh jag började nästan gråta... Känner sin prinsmamman att det finns så mycket likheter! Man känner verkligen igen sig! Ha det gott och gratta lillkillen!

Imsavimsa sa...

Frejas mamma: Tack! Victor är tydligen exakt 9 månader äldre än Freja. Jag tycker att det är viktigt att ha sjukhusbilderna så att man vet vad man gått igenom.

I vår hjärtebarnsförening hade vi en fotoalbumskväll och tittade i varandras album från hjärtoperationerna.

Makabert kanske för utomstående, men det kändes skönt att flera än vi gått igenom samma sak med sitt barn. Och sen kommit ut på andra sidan starkare!

Kram!

kicki med Cindy, Cody, Kyle och tyler sa...

Så söt han är. Vet inte hur du ser det ,men man glömmer väldigt fort det jobbiga från tiden på sjukhus, mm. Får alltid en klump i magen när jag ser dom värsta bilderna från tiden på sjukhus.
Ha en underbar helg. Kram Kicki

Imsavimsa sa...

Kicki: Jo, jag håller helt med. Jag har svårt att fatta att vi gått igenom så mycket på så kort tid. Det känns ibland som en lite suddig dröm att vi suttit och vakat bredvid Victor i respirator utan att helt gå under själva. Men jag brukar försöka fokusera på det positiva och försöka glömma det jobbiga när det vänder.

Just bilderna från hjärtoperationen känns etra jobbiga att se på, att det är vår lilla bebis knappt 3 månader gammal som ligger där med uppsprättad bröstkorg. Det går inte att förstå riktigt att det har hänt och att hans lilla klarade den påfrestningen.

Kram!