lördag 2 augusti 2008

VilaUnder några dagar har vi bara vilat. Ute på stugan har vi njutit av sol, bad och varandras sällskap.

8 kommentarer:

Sofia sa...

Vilken bild. Vila är väl precis vad ni behöver. Ha det riktigt skönt!
Kram, Sofia

Den efterlängtade trean sa...

Vad skönt för er! Vi har försökt göra detsamma mellan varven...så lätt det nu är med tre barn och ofta någon kompis med. Men det där vet ju du med ;).

Imsavimsa sa...

Sofia: Tack, vi har haft det skönt!

Trean: Ja, det var skönt med lite paus från "stan". Synd bara att vi har så mycket fästingar att man knappt kan gå barfota i gräset :( . Vi plockade 51 st krypande (!!!) från dottern en kväll, och då hade hon suttit 10 min i gräset, bläääk.

tina sa...

vilken fin bild!

tina sa...

föresten, jag kom just på en sak! vilken förmån att ha en ålänning att vända sig till! :) jag tycker så mycket mycket om åländskt svartbröd, men, jag hittar det ingenstans hemma hur jag än letar. i vintras gjorde jag ett försök till att baka eget. det var ett av mina större projekt någonsin i köksregionerna (vi hade deg, bakhanddukar och bunkar överallt), dessutom fick jag aldrig tag i malt, så jag bakade med maltsirap istället. det blev inte bra och det blev definitivt inte vad jag fantiserat om. så, jag tänkte, sitter du inne med något bra svartbrödrecept? eller vet du möjligen var man kan hitta svartbröd i sverige?

Imsavimsa sa...

Tina: Tack! Angående svartbröd har jag aldrig bakat det själv. Jag har hört att det finns i en fiskaffär på Götgatan i närheten av Gunnarssons konditori. Ska kolla om jag hittar nåt bra recept.

Kram!

PS: Mina rågbröd funkade inte att göra efterugnsbröd på i vår ugn. Dom blev stenhårda efter en natt :(. Måste nog infiltrera nåt finskt surbrödsbageri för att få rätt recept ;-)

tina sa...

Åh tack snälla! Kan knappt bärga mig tills jag är tillbaka i Sthlm, då ska jag på brödjakt på Götgatan! :)

Imsavimsa sa...

Tina: Tror att det kan heta "Göta Fisk & Delikatesser" och ligger i så fall på Götgatan 96 på samma sida som Gunnarssons (som ligger på Götgatan 92).

Om du inte hittar och får svår svartbrödsbrist får du maila mig så kan jag skicka ett bröd eller två. I utbyte kan jag ta Slotts vanliga senap och Propyless hudkräm från Apoteket ;-)