torsdag 15 maj 2008

Hälsningar från TittutTittut var precis så fantastiskt som jag trodde att det skulle vara! Vi fick träffa Nina, Anita och Ylva som berättade om Tittut och deras verksamhet. Dom var så fina människor allihop och dom gör verkligen ett beundransvärt jobb med att stödja familjer som fått barn med olika syndrom.Jag fick också tillfälle att sitta i dom blommiga sofforna och i lugn och ro prata om vår familj och hur det är att leva med lillebror, det värmde verkligen att dom var intresserade av att höra om vårt liv fast vi inte går på Tittut.

Det gjorde mig varm i hela kroppen när jag tänkte på de familjer som kommer till Tittut och får känna sig helt normala och vara en familj bland alla andra. Att dom och barnen blir sedda för dom personligheter dom är.

Nu hoppas vi att vi får igång verksamheten här till hösten och att vi, familjer som har barn med olika funktionshinder, kan tillsammans stödja varandra och få möjlighet att bli stärkta i våra föräldraroller.

Så återigen ett stort tack till Masarinmamman som skrev om Tittut!

PS. Vi passade också på att äta sushi på Stockholms bästa sushibar Ki-Mama. Väl värt ett besök om ni har vägarna förbi.Uppdatering:
Här är en artikel som beskriver vilket fantastiskt stöd Tittut innebär för många.

1 kommentar:

Masarinmamman sa...

Jag kan inte annat än hålla med dig. Tittut är toppen. Fint att du fick se det med egna ögon och hoppas ni får igång den egna verksamheten snart.